Glutenfritt som smakar gott och gör gott

Finax har lång erfarenhet och stor kunskap om glutenfria livsmedel. Nu har Finax utökat med smakrika frukostprodukter som passar både barn och vuxna.

Jag har fått hem en Loppi blogbag som är fylld med dessa goda nyheter och det är Granola Naturell som är en krispig Granola med glutenfria havregryn, riskrisp, rostade boveteflingor och flerkornsflingor, den innehåller hela 18% fibrer!  
Granola Jordgubbar & Fläder är en ny smakkombination och innehåller 17% fibrer och är lite sötare än den naturella.  
Musli Äpple, Päron & Ingefära är en krispig musli med högt fiberinnehåll och en bas av glutenfritt havregryn, riskrisp och rostade boveteflingor. Muslin är smaksatt av äpple och päron. I kombination med ingefära och honung som ger den perfekta kryddan och som bidrar till smak och hälsa. Innehåller även 25% pumpa- och solroskärnor som ger en god och rund smak.
Lantbrödsmix är en glutenfri mix som man enkelt kan baka goda lantbröd av. Innehållet av boveteflingor och nyponskalmjölet bidrar med karaktär och ger ett saftigt, luftigt och rustikt bröd med vacker färg och struktur. Det enda man behöver tillsätta i mixen är vatten och en förpackning ger två stora bröd.

Jag har inte hunnit baka lantbrödet än men ska försöka göra det till helgen och då lovar jag att lägga ut bilder på resultatet. Muslin och Granolan har jag smakat och de är verkligen goda!

Kram Annelie