Girls Night Out

I fredags var jag inbjuden av Mgroup PR & Event till nattklubben PURE för en ”Girls Night Out”. Jag bjöd med mig min skönsjungande vän Marina och vi hade verkligen trevligt när vi minglade runt bland utställarna och fick fina grejer och träffade andra härliga bloggare! Utställare på plats var Feminint, Glossybox, Fashionstoreonline, Pleasme, Fair breeze showroom | Ladycup, Grazette, Weleda, Kiss och Ett rum för smycken.

 

Kom hem med 3 stycken goodiebags som inte gick av för hackor! Tack säger jag till Glossybox.se som gav mig en fin box som innehöll en Saltvattenspray från Maria Nila, brösttejp från Byebra, mineralrouge BM Beauty, body Lotion från Weleda och ett läppstift från Glossybox. Vill du också få din egen Glossybox? Man kan prenumerera på den och då får man fem exklusiva skönhetsprodukter i mindre storlek från spännande
varumärken varje månad för endast 139 kr. Klicka in dig HÄR.

Vi fick en goodiebag från Grazette som innehöll en scarves, ett ”lipbling”, en hårinpackning och ett schampo:


 I den ”stora” goodiebagen som Mgroup fixat ihop fanns detta:

Foton lånade från Mgroup och Anna Karlsson.

Kram Annelie