Fyllt på ölförrådet!

Idag har vi varit inne i Hudiksvall och handlat mat och fyllt på ölförrådet för på lördagkväll kommer Jocke och hans föräldrar upp till oss i stugan, som vi längtar!!! Då är det 10 dagar sen Jocke åkte härifrån och 10 dagar är VÄLDIGT LÄNGE att vara ifrån varandra och allra helst när man har semester och tiden går väldigt sakta. Tur att vi kan prata på Facetime varje dag!
Jocke har jätte mycket jobb just nu och det är ju bra. Just nu är han nere i Göteborg och spelar in TV-programmet Sommarkväll som kommer att sändas varje lördag kl. 20.00 i sommar med start nu på lördag.

Sen längtar vi också efter att få gå ut i skogen och plocka kantareller! Har sett att de börjat ploppa upp lite varstans i Sverige och idag kom grannen och visade oss sin skörd och han sa att det är på väg även här så nästa vecka kanske vi kan spendera några dagar i skogen och fylla frysen inför vintern!

Även idag har vi varit hos mina föräldrar, barnen vill vara med sin älskade kattunge hela tiden och här är ju som ett hotell när när man får både lunch och middag serverat 🙂

Sen när vi är här kan vi även umgås med min söta systerdotter Felicia som också bor här på gården. Vi är ju inte direkt bortskämda med att få umgås med släkten när vi är i Stockholm så därför får vi passa på extra mycket när vi har chansen!

Nu har jag även snyltat på mina föräldrars internet så att jag kunde få iväg dagens blogginlägg, mitt internetkonto på telefonen är tydligen övertrasserat… det är dyrt att bo i sommarstugan och inte ha något WiFi……

Kram Annelie