Fröken Malms Barnvaktsbyrå – När tiden inte räcker till…

Ibland får man inte livet att gå ihop riktigt så igår när jag var tvungen att jobba i några timmar så fick jag anlita Fröken Malms Barnvaktsbyrå. Det är häftigt att se hur professionella företag jobbar, de börjar alltid med att ha en lång telefonintervju där de berättar om sig själva och vi får berätta om barnen, vilka behov de har och vilken typ av barnvakt vi önskar. Min barn gillar ju att pyssla, dansa och sjunga så det stod högt på listan. Företaget gjorde då en matchning och fick fram en tjej som de ansåg skulle passa oss, vi fick även en video där tjejen berättade om sig själv!

Barnen var i eld och lågor och tyckte att det skulle bli så spännande med en barnvakt och så fort hon kom så brydde sig barnen knappt om mig så jag kunde enkelt åka iväg. När jag kom hem och det var dags för barnvakten att gå hem så höll de fast henne och ville att hon skulle flytta hem till oss 🙂 Tror jag det, så lyxigt att ha en vuxen som leker konstant med en i flera timmar i sträck!

Fröken Malms Barnvaktsbyrå arbetar utifrån tanken att alla familjer och barn är unika. Därför
skräddarsyr de den lösning som passar just dig och din familj bäst. De
läser läxor, hämtar och lämnar på dagis och skola, lagar mat och
naturligtvis leker! Det är du som bestämmer hur timmarna med barnvakten
ska se ut!

Barnvakterna är dessutom utbildad i krishantering, hjärt- och lungräddning så det känns också tryggt att man inte behöver vara orolig över något sådant.

Vi är jätte nöjda och kommer säkert behöva anlita dem igen i framtiden då vi inte har någon ”naturlig” barnvakt här i Stockholm. 

Kram Annelie