Från landet till Stureplan

Hälsinglands lantliv och Stureplans nattliv är så långt ifrån varandra man kan komma men ändå så nära! På några få timmar förvandlades jag från en säckig, skitig och osminkad bondtjej till en glamourös Stureplanstjej och mötte upp bästa tjejerna Linn, Josefine och Lena. Vi åt underbar middag på restaurang East och drack vin och pratade tjejsnack i flera timmar! Till förrätt beställde jag deras underbara ångkokta Edamebönor med flingsalt och efteråt åt jag deras moderna sushi som också var helt gudomlig! En perfekt kväll som skulle ha slutat där…..

MEN vi gick vidare till Bistro Jarl där det blev drinkar och drinkar är aldrig bra… 😉 Vi hade supertrevligt men det blev taxi hem vid 02.00 och sen var jag sängliggande i 16 timmar och mådde inte så bra…. som tur var så fanns Felicia här och kunde vara “barnvakt” när Jocke stack iväg och jobbade 🙂 Tack Felicia!!!

Så därför blev det inget blogginlägg igår och idag har jag försökt tagit igen allt jag skulle gjort i fredags och ikväll har jag varit ute på tjejmiddag igen!!! Men ikväll tog jag det väldigt lugnt så jag har inte någon tanke på att bli sängliggandes imorgon 😉 Berättar mer om kvällens middag imorgon för nu måste jag sova!!!!

Kram Annelie