Fixa – Julklappstips!

Nu ska jag komma med ett julklappstips till alla som har barn som gillar att pyssla! Här hemma älskar vi att pyssla så den här boken blir en självklar julklapp!

Det är bloggaren Underbara Clara Lidström och internetforskaren AnnaKarin Nyberg som skrivit ännu en härlig bok. Ni kanske kommer ihåg att jag tidigare recenserade boken BAKA som de också skrivit och den har använts ofta här hemma!

Den här boken FIXA vänder sig till barn som vill fixa själva utan vuxnas hjälp! Fokus ligger på återanvändning och enkelhet, man ska leta i lådorna, rota i återvinningen och förvandla skräp till användbara och unika ting att bruka varje dag. 

Som förälder luras man lätt att tro att det måste kosta att pyssla och skapa men så är ju inte fallet. Låt barnen hålla på och försöka skapa helt på egen hand och som förälder måste du våga släppa kontrollen! 

Som sagt en perfekt julklapp till ditt barn och passa på att köp med en egen sax, linjal, tejp och målarfärger samtidigt så kommer det garanterat bli tid för dig att ligga i soffan och slappa under mellandagarna och du kommer ha lyckliga barn som pysslar helt på egen hand 🙂

Kram Annelie