Fifty Shades of Grey

Nu har jag haft två fullbokade dagar så tyvärr har jag inte hunnit blogga men hoppas ni följt mig på instagram istället! Smilla är fortfarande sjuk och har feber så Jocke har fått vara hemma med henne dessa två dagar men imorgon ska jag vara hemma med henne och typiskt nog känner jag mig också hängig nu när jag slappnar av…. tror att jag också fått feber 🙁

Ikväll avslutades tävlingen här på bloggen så en vinnare ska presenteras imorgon och då ska jag även blogga om alla fantastiska event jag varit på dessa dagar.
Jag har även sett bion Fifty Shades of Grey!!! Jag sträckläste alla tre böckerna och gillade dem jätte mycket och jag kan säga att filmen var nästan lika bra… eller nu när jag funderat över det ett tag så kanske filmen t.o.m. är bättre för i böckerna var det lite väl mycket hemska detaljer som jag är glad att de hoppat över i filmen. Båda huvudrollsinnehavarna spelade bra och det var många vackra bildscener i filmen. Det negativa var att när jag läste böckerna så målade jag upp en snygg och sexig Mr Grey i
mitt huvud men den jag nu såg framför mig på bioduken var inte riktigt
så ”hot” som jag önskat… men jag ser nu fram mot film nr. 2 som kommer 2016! Hur ska vi kunna vänta så länge???
Tack Helena för att du bjöd med mig på denna film!

Kram Annelie