Feststämning i dagarna två

Oj, vilka två intensiva men härliga dagar vi har haft! Igår var det kalas hela dagen och Smilla var verkligen super nöjd med sin 7 årsdag! Det har blivit en tradition att fira hennes födelsedag uppe i stugan eftersom den 19 juni alltid är vid Midsommar och Midsommar är ett måste att fira här uppe!

Vi grattade henne på sängen igår morse och hon lyckades ligga kvar ända tills vi kom in vid 07.00 men hon hade då säkert legat och väntat ett tag 🙂 Hon blev glad över alla hennes presenter och ville såklart börja leka med dem på en gång!

Hon ville promt ha en lila prinsesstårta så det var bara att lyda 🙂 Dock var det första gången jag jobbade med sockerpasta och den var supersvår att kavla ut så den blev lite veckig och ful men det gick att dölja med lite florsocker och huvudsaken var ju att Smilla var hur nöjd som helst 😉

Kalaset blev uppdelat i två ”sittningar” eftersom vädret inte var det bästa och vi var tvungen att sitta inomhus. Så det var full stuga hela dagen med både fika och grillad mat!


Smilla fick en Monster High docka plus en peruk till sig själv så att hon kan se likadan ut som sin docka och den peruken gillade hon så mycket så hon hade den på sig nästan hela dagen 🙂

Sen idag har vi haft en en mysig men kall midsommarafton, det skriver jag om imorgon för nu måste jag gå och lägga mig! Klockan är 00.45 men det är fortfarande ljust ute så det känns konstigt att gå och lägga sig men kroppen och mina ögon säger att det är dags…. så god natt!

Kram Annelie