Every year is a good year – Drosty Hof

Lördagkväll och jag och barnen myser för fullt! Idag har vi bara varit hemma hela dagen, såna dagar behövs verkligen! Jag hade behövt åka iväg till K-Rauta och köpa fler garderobshyllor men jag orkade helt enkelt inte så det får bli imorgon istället!

Vi har gjort goda ostburgare med ost från Castello burger, vi har ätit massor av godis och nu sitter jag och njuter av ett glas gott rosévin. Idag fick jag härliga sommarkänslor när jag satt i solen på balkongen och sommar förknippar jag med rosé så jag var tvungen att ta ett glas ikväll 😉

Drosty Hof är ett rosévin från Sydafrika och har en aromatisk doft av granatäpple, tranbär och lätta toner av rosenblad. Ett fruktigt och fräscht vin med balanserad syra med smak av röda bär som jordgubbar med fin lång eftersmak. Jag gillar just eftersmaken bäst, så god och frisk smak i munnen som dröjer sig kvar länge.
Perfekt att dricka bara som det är men passar även bra till kyckling, pasta och grillad fisk.
Kostar 165 kr och finns i systemets beställningssortiment!

Kram Annelie