Ensam!

I lördags åkte vi upp till Hälsingland till mina föräldrar. Dels så skulle vi lämna barnen där för en veckas lek eftersom Jocke och jag ska jobba mycket nu och det är så himla svårt med barnvakt i Stockholm. Jag passade även på att bokföra och deklarera med pappa, Jocke bytte däck på båda bilarna (vi körde upp med båda bilarna men lämnade en där uppe då vi inte behöver två bilar här i Stockholm). Vi tittade även till stugan och fick sån längtan tills nästa gång vi kommer upp och ska bo där! Barnen stormtrivs där uppe så det var inga problem att lämna dem, de hoppar studsmatta, plockar vitsippor, leker med hunden och katterna, hjälper mormor att plocka ägg hos hönsen och Max hänger med morfar i verkstan där det finns traktorer och 4-hjuling, ett paradis för honom.

Men en vecka är länge!!! Den kändes så konstigt igår morse när Jocke reste utomlands för att vara borta i 10 dagar, barnen var där uppe och jag helt ensam i lägenheten! Så tyst och först så fick jag nästan panik men sen sansade jag mig och tänkte att nu ska jag försöka ta vara på den här veckan, förutom att jobba jätte mycket ska jag fixa med allt som stått på min ”att göra lista” allt för länge. Idag ska jag börja med att bära ner alla vinterkläder till förrådet och plocka fram vår och sommarkläderna istället och efter det ska jag åka och hämta  paket på posten och åka förbi Ikea en sväng för att handla lite ”bra att ha grejer” 🙂 Sen ikväll ska jag ju på föräldrareventet.

Fler grejer som står på ”att göra listan” är att vårstäda och rensa i lägenheten, putsa fönster och lägga ut grejer på Tradera, jag ska också göra veckomatsedlar och åka och storhandla så att det blir enkelt att laga mat framöver….. ja, allt som jag länge tänkt på att göra. Ska även försöka att hinna med att göra fint på balkongen……

Kram Annelie