Enkelt, gott, hälsosamt och hållbart för planeten!

Såg ni TV programmet ”Så mycket bättre” igår? Då kanske ni även såg Oatlys nya reklamfilm? Oatly använder sin VD i sina reklamfilmer och de har döpt filmerna till ”Toni TV”. Filmerna känns lite amatörsmässiga men samtidigt så känns de personliga och de fastnar på något sätt. Vad tycker ni?

!function(a,b,c){var d=a.getElementsByTagName(b)[0];a.getElementById(c)||(a=a.createElement(b),a.id=c,a.src=(”https:”==document.location.protocol?”http://player-services.goviral-content.com”.replace(/^http:/,”https:”):”http://player-services.goviral-content.com”)+”/embed-code/index/find?placementVersionId=6957455814135376061573158″,d.parentNode.insertBefore(a,d))}(document,”script”,”gv_script_6957455814135376061573158″);

Känner ni annars till Oatly?

Det är havredryck som är gjord på ekologisk havre från den svenska landsbygden, rent vatten och en gnutta havssalt, det är allt! Enkelt, gott, hälsosamt och hållbart för planeten!

Det här inlägget är ett sponsrat inlägg men det skulle lika gärna inte kunna vara det då jag har en hel del Oatly produkter hemma som jag gillar och använder dagligen:

Oatlys mjölk använder du precis som vanlig mjölk. Som törstsläckare mellan måltiderna eller till frukostflingorna. Byt helt enkelt ut mjölk mot havredryck i vilket recept som helst, så kommer du att märka att det inte bara är nyttigt utan dessutom smakar supergott.
Gillar du att baka kommer du upptäcka hur havrefibrerna gör bullar och bröd extra saftiga. Eller varför inte ge havregröten dubbel havrekraft?
Här hittar du mer info: http://www.oatly.com/the-oatly-way/
De finns även havregurt, glass, vaniljsås, matlagningsprodukter och andra produkter, hela sortimentet hittar du här: http://www.oatly.com/products/sweden/

Kram Annelie