En varulv i natten

Vilken lugn och härlig dag jag och barnen har haft idag! Jag och Max följde med Smilla till ett kalas klockan 11.30 och sen gick han och jag till en lekplats och lekte lite. Vi gick sen hem och åt lunch och ritade innan det var dags att hämta Smilla klockan 14.00 och sen har vi bara lekt, myst, badat, ätit tacos och lördagsgodis.

Medan barnen badade passade jag på att städa i badrummet och hittade då mina gamla papiljotter, självklart ville Smilla prova dem efter badet 🙂

Nu sover barnen och jag kollar Körslaget, läser bloggar och surfar runt på nätet. Jag ska försöka somna tidigt ikväll men förstås är det fullmåne så jag misstänker att jag kommer sova dåligt inatt också. De som sover dåligt vid fullmåne sägs ha varit rovdjur i tidigare liv för när månen lyser upp natten är det bra att vara ute och jaga 🙂

Kram Annelie