En sån himla otur!!!

Nu är vi uppe i Hudiksvall igen, en sista mysig helg i stugan innan vintern är här hade vi tänkt.
I somras köpte vi ekologiskt kravmärkt kött för 2500 kr av bonden här uppe som vi frös in i frysen i stugan. Nu hade jag tagit med kylboxar och klampar så att vi skulle kunna frakta hem allt kött till Stockholm men när vi kom till stugan så visade det sig att strömmen hade lagt av och då även frys och kyl….. ja, ni förstår säkert konsekvenserna av detta….. vi var tvungen att kasta ALLT kött och allt annat vi hade sparat i frysen och kylen!!! Så himla tråkigt och en annan jobbig grej var att det STANK ruttet kött i hela stugan så vi kunde inte sova där!

Så vi fick istället bege oss hem till mina föräldrar och sova. Det är också mysigt såklart men hade verkligen sett fram emot att få sova i stugan för jag sover så himla bra där!

Idag har jag haft inredningsparty här hos mamma och det var så fint väder så vi kunde hålla till utomhus! Helt otroligt att vi kunde sitta i den härliga solen och njuta fast det är mitten av september, kändes som en varm sommardag!

Imorgon ska jag till en kompis och ha ett homeparty hos henne så det ska också bli kul!

Barnen trivs verkligen också här uppe och jag förstår dem, här finns ju allt! Synd bara att Jocke var tvungen att jobba så han är tyvärr inte med oss. Max kör traktor med morfar och hjälper honom att bygga färdigt ett garage och Smilla hoppar studsmatta och hjälper mormor med djuren. Själv får jag sovmorgon, serverad middag, barnpassning och blir allmänt bortskämd! Underbart!

Nu är det dags att sova, god natt!

Kram Annelie