Att skapa egen inredning!

Innan vi åkte hemifrån så planerade jag att ta mig an ett projekt i mellandagarna här uppe i Hälsingland. Någonting som man aldrig får tid att fixa när man är hemma… jag frågad Smilla om hon kanske ville ha en annorlunda lampa i sitt nya rum och det ville hon såklart och hon önskade sig en ”hjärtlampa” att sätta på väggen!

Hmm…. jag tiggde åt mig en plywood skiva av syrrans man och sen började jag rita en mall som jag sen sågade ut med en Dremel kontursåg… Alltså jag är inte så händig men det gick faktiskt väldigt enkelt att såga och jag blev riktigt stolt över mig själv!

 

Sen slipade jag till kanterna med Dremels Multiverktyg, Dremel 3000:

Borrade sen hål med samma multiverktyg där jag ska trycka in ljusen från min ljusslinga som jag köpt och den ljusslingan ska sen lysa upp hela hjärtat som en fin vägglampa! Fler bilder kommer när jag är färdig med lampan, ska bara finjustera den lite, måla den och fundera på hur jag ska sätta upp den…

Alltså jag har fått lite blodad tand och jag har märkt hur otroligt viktigt det är att ha bra verktyg att jobba med! Har man dåliga verktyg så blir allt krångligare, tar längre tid och då tröttnar man efter ett tag!

Kram Annelie