Det blev inställt idag :-(

Nä, det går inte även fast vi vill så mycket!
Vi har länge laddat för den här dagen då vi tänkte ha en familjedag i Hagaparken eftersom de firar Idrottens dag där idag. Redan för ett år sen när Smilla såg på TV:n att alla som sprang Prins Daniels lopp fick medaljer av honom så bestämde hon sig för att det vill hon också göra.

Nu är dagen äntligen här, nummerlappen och tröjan är uthämtade men Smilla hostar som en tok och snoret rinner så det går inte 🙁

Först tänkte vi ju avboka när hon fick gips på armen men sen visade hon mig att det går visst att springa försiktigt när man har gips på armen så då tänkte jag att hon kan ju småjogga runt i den mån hon kan. Men nu är det ju hostan som stoppar och hon förstår faktiskt själv att det inte går!

Max och Jocke ska cykla dit en sväng ändå för att låta Max testa lite idrotter och jag och Smilla blir hemma och tar det lugnt. Jag ska rensa lite i röran och Smilla är nedbäddad i soffan och vilar.

När jag var på Loppis event så vann jag ett underställ från Ullmax, blev så himla glad för jag äger faktiskt inget sånt så det kommer väl till pass i vinter när jag ska vara ute och leka med barnen i snön. Sen är det ju snyggt också så jag kommer nog använda det som myskläder inne också om jag känner mig själv rätt 🙂
Ännu en anledning att tänka att det är ok att sommaren är slut….

Kram Annelie