Det blev en hemmakväll men mannen

Imorgon ska jag ha teamträff här hemma hos mig och det ska bli så roligt att träffa tjejerna och få utbyta lite tankar och idéer med dem. Jag ska bjuda på något gott tänkte jag så imorgon blir det till att laga mat och baka hela dagen och såklart städa och plocka fram hela kollektionen så att de kan klämma och känna på de produkter de inte fått hem i deras visningskollektion.

Jocke är hemma och ikväll skulle jag egentligen iväg på två stycken event men jag valde att stanna hemma istället och äta chevrétoast och dricka ett glas vin med honom. Vi får ta till vara på de få kvällar vi har tillsammans. Jag älskar Chevrétoast med mycket honung och pinjenötter, mums! Skulle lätt kunna äta en till just nu 😉

Sen på lördag har jag Open Houze här hemma, det ska också bli kul att få börja sälja av den nya kollektionen och få visa upp alla fina inredningsgrejer. Jag kommer också att prata trender om vad det är som gäller i trendväg just nu och självklart bjuda på något gott att äta och dricka. Hör av dig om du vill komma så försöker jag fixa en plats till dig! Glöm inte att ”gilla” min sida på Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Niehoff-Stockholm-Zelected-by-Houze/220434724673376?ref=aymt_homepage_panel

Kram Annelie