Dessa har verkligen gjort sitt!

Usch vad det snöar och är kallt 🙁
Vintern har verkligen kommit tillbaka och det är alldeles vitt ute!

Våra dagar rullar på i rätt hög hastighet och både Jocke och jag jobbar rätt mycket just nu och som tur var så trivs både Max och Smilla bra i skolan och på dagis och det är glada miner både när vi lämnar och hämtar. Detta hjälper oss oerhört mycket, förr när Max grät varje dag när vi lämnade så gick man alltid runt med en klump i magen hela dagen och hade dåligt samvete men nu känns det så mycket bättre!

Nästa vecka är också en rätt hektisk vecka då både Jocke och jag har mycket och som tur var kommer svärmor hit från Skåne och ska hjälpa oss! Förutom jobb så ska vi ha utvecklingssamtal med både Smilla och Max, Smilla ska även få en spruta mot mässling, påssjuka och röda hund och vi är även kallade till hälsosamtal. Jag ska hinna till både Huddinge och Bålsta för att kolla in lokaler och sätta upp affischer inför mina Living and Room inspirationsdagar där, ser verkligen fram emot dem men det är en del att fixa.

På tisdag har Jocke fixat en överraskning till mig och vi kommer att ha
en helkväll tillsammans så det ser jag verkligen fram emot! Måste bara hinna till frissan innan och färga utväxten!

Sen en annan viktig sak, jag MÅSTE köpa nya tulpaner! Älskar att ha tulpaner hemma men det känns som om dessa har gjort sitt 😉

Kram Annelie