Dags att göra sommarfint!

Visst blir man sugen att inreda och fixa hemma när solen strålar in genom fönstren? Det enda negativa är att man även måste putsa fönstren för det är ju nu man ser hur skitiga de är! Jag vill bara rensa, rensa och rensa och då är det ju toppen att loppi.se finns för där kan man annonsera gratis och få in lite slantar att köpa nya fräscha produkter för 🙂 
Även på balkongen är det dags att städa och fixa, nu är det slut på frostnätter så jag ska iväg och köpa fina blommor att plantera och jag ska hämta upp balkongmöblerna från förrådet. I år har jag bestämt mig för att odla mycket färska kryddor, det är så roligt när barnen kan vara med och plantera och vattna dem och sen vara med och plocka in för att krydda maten. 
Underbara företaget Living and Room har jätte fina små växthus och drivhus som man kan ha sina kryddor i och de har även ett fint brickbord i zink som man kan ha ute på balkongen och ställa kryddorna på eller varför inte rosévinet 😉
Om du är sugen att beställa något, kontakta mig så hjälper jag dig med bästa service! Just nu har Living and Room en kampanj där man om man köper den romantiska lanternan Willow (29 cm hög) får man också de två små lanternorna på köpet, värde 219 kr! Boka in en visning idag eller maila mig en beställning!

Kram Annelie