Dagarna rullar på…

Ok, jag måste erkänna att nu börjar till och med jag tröttna på detta Covid-19! Hittills har det inte varit så stor förändring för mig förutom såklart det ekonomiska men nu har jag snart rensat och städat i alla lådor och skåp här hemma och sett alla serier som jag länge har tänkt att jag skulle se och nu känner jag att det börjar kännas långtråkigt. Vi saknar våra vänner och att kunna umgås med våra familjer!
Jag försöker komma ut lite varje dag och jag har lämnat in min cykel på service så nu finns inga ursäkter att börja cykla igen.

Våra planer på att bygga ut stugan går upp och ner… vi hade ju planerat att börja göra det nu i maj men sen kom denna ekonomikris och det känns inte läge att sälja fonderna som vi sparat i nu när de rasat… men samtidigt har vi ju tiden nu när vi inte har några jobb så vi har beslutat att börja bygga och förhoppningsvis får vi i varje fall tätt innan pengarna är slut. Vi har som tur är väldigt kunniga och duktiga människor runt om oss som kan hjälpa oss och ge oss tips och råd! Lovar att ni ska få hänga med här i vårt bygge och på instagram.

Kram Annelie