Cheesecake och Cava

Vi har verkligen försökt njuta av den här helgen i stugan, Max och Jocke har varit ute och fiskat med båten både morgon och kväll och ikväll var de ute till 22.30! De har verkligen blivit helt sålda på att fiska! Vi har också badat en del för det är rätt varmt i vår ”lilla” sjö.

Jag och Smilla bakar, fixar i stugan och myser på vårt sätt och nu har vi även fått förrådet städat, så skönt att ha lite ordning på grejerna där inne också!

Igår var vi bjuden till brorsan och hans familj på god middag. Brorsan grillade och vi hade en mysig kväll tillsammans och de passade på att fira både Jocke och Smilla med fina presenter eftersom de både fyllt år. Ikväll har vi varit på middag hos mamma och pappa och efteråt bjöd jag på cheesecake och lite Cava eftersom jag fyller år imorgon och inte kommer att vara hemma så att de kan fira mig då. Syrran och hennes man var också med.

Helt sjukt att jag fyller år igen! Kan man inte stoppa åren lite? Sen det här med presenter, jag förstår att de runt om mig vill köpa presenter men det är så svårt att önska sig något! Jag skulle verkligen behöva kläder men det är ju så svårt att köpa till någon annan…. sen skulle jag verkligen behöva en massage också…. det är något som alltid behövs och som jag alltid önskar mig varje år men aldrig lyckas få 😉
Till Jocke har jag sagt att han gärna kan få bjuda ut mig på en restaurang, det är så sällan som bara han och jag går ut och äter men sen vet han att jag även uppskattar att bara vara hemma och äta god mat, dricka champagne och att bara få umgås med familjen hela dagen och få fina teckningar som barnen gjort… ja, ja morgondagen är redan planerad och vad det blir får ni se imorgon 😉

God natt och kramar från födelsedags”barnet”

Kram Annelie