Bjuder på en nakenscen!

I tisdags var jag på vuxenbio (!) alltså ingen barnfilm utan jag gick på bio med min kompis Kin! De få gånger jag kommer iväg på bio så blir det att jag ser någon barnfilm med barnen vilket är jätte mysigt men jag saknar jätte mycket att få se ”vuxenfilmer”… men i tisdags hade jag fått två biljetter av 4 Good till förhandsvisningen av filmen Kärlek Deluxe med bl.a. Martin Stenmarck i en av huvudrollerna. 
En riktig ”Feel Good” film och jag både skrattade och grät en liten tår när jag såg den och gillar man Martin Stenmarck så får man verkligen valuta i filmen eftersom han bjuder väldigt mycket på sig själv och bjuder t.o.m. på en nakenscen 🙂 
Igår var jag på Formex mässan hela dagen och var igång från tidig morgon till sen kväll så idag har jag inte fått mycket gjort då jag har varit jätte trött! Men jag fick massor av inspiration på mässan och för en som mig som älskar inredning är det verkligen ett paradis att gå runt där och se allt det vackra! Det kommer att komma flera inlägg om mässan framöver! Jag har lagt ut många bilder på instagram om ni är nyfikna! 
Instagram = niehoffs
Kram Annelie