Att sova över, mingla med Eva Dahlgren och att gå på SPA…

För andra gången på 10 år sov vi över igår! Jocke ställer alltid klockan varje kväll och den ringer klockan 07.00 varje morgon och då går vi in och väcker barnen. Igår så var det en sån natt när båda barnen kom in till oss på natten vilket resulterade i att jag inte kunde sova eftersom det var för trångt så jag gick in i Smillas rum och la mig i hennes säng istället. P.g.a detta hörde jag inte klockan ringa och Jocke kan inte säga om han glömde ställa klockan eller om han slog av den och somnade om men i varje fall så vaknar jag kl. 07.40 och kollar klockan och flyger upp som ett skott och väcker de andra. Med ett bra samarbete mellan mig och Jocke och oerhört duktiga och snabba barn så gick de in i klassrummet prick en halvtimme senare och var inte en sekund sena och då hade de hunnit klä på sig, äta frukost, borsta tänderna och gå till skolan! Det gjorde vi verkligen bra tycker jag och ikväll firade vi det med att köpa hem sushi och lite god efterrätt. Vi firade även Max namnsdag idag och det är alltid mysigt att ha något extra att fira.

Så den här dagen har varit helt fantastisk! Jag började med att äta frukost på NK och kollade in de nya snygga skyltfönstren som Design House Stockholm gjort i samarbete med duktiga stylister. Sen gick jag vidare till förhandsvisningen av Designgalleriets utställning ”Dit ljuset leder” som är ett designsamarbete mellan Eva Dahlgren och Alexander Lervik. En helt fantastisk utställning där ljus och musik samspelar och ger besökarna en unik upplevelse! Både skyltfönstren och utställningen kräver sina egna inlägg då de är unika så de skriver jag mer om senare. Men här är en bild när Marlene, Annika och jag träffar Eva.

Vid 14.00 åkte jag till Mall of Scandinavia och utnyttjade ett presentkort jag fick av familjen i julklapp. Det var en pedikyr/fotvård på Cutie SPA och det var verkligen underbart! Jag är så dålig på att sköta om mina fötter så det är lyxigt att få lite hjälp med att fixa till dem ibland.

Nu ska jag gå och lägga mig så att jag orkar med frukost på Rosendahls Trädgårdar imorgon bitti, med en sån start så hoppas jag att morgondagen blir lika bra som den här dagen varit. Kram och god natt!

Kram Annelie