Att sitta ute på balkongen med en kopp kaffe….

Jodå, sommaren fortsatte idag också, så vi har haft ännu en fantastisk dag ute i solen.
Max, Jocke och Smilla var ute på förmiddagen och sparkade boll medan jag drog nitlotten att stanna hemma och steka pannkakor och vika tvätt. Eller jag tycker att det är rätt mysigt att vara hemma och pyssla ensam så det gick ingen nöd på mig, jag älskar att ta en paus och sätta mig ute på balkongen med en kopp kaffe i solen och jag passade även på att pyssla lite med mina blommor 🙂

Efter lunch så åkte vi till Enskede på 3 års kalas och vi var där ända fram till kvällen och nu sover barnen sött i deras sängar. Imorgon är det måndag igen och jag ska iväg och äta julbord!!! Helt sjukt med så är det i den här press/blogg världen, vi lever ca ett halvår före er andra 😉 Vi får se hur känslan infinner sig imorgon 🙂
Glöm inte att hänga med mig på instagram!
(niehoffs)

Kram Annelie