Att inte göra någonting är en konst!

Idag ska jag inte göra någonting…. eller så lite som man kan göra som mamma 😉 De sista tre veckorna har varit smått kaotiska med fullspäckat schema och mycket har jag varit tvungen att tacka nej till pga att tiden inte räckt till. Sömnen har också blivit lidande och jag har bara sovit runt 5 timmar varje natt!

Den här lördagen började väldigt lugnt och jag kunde ligga kvar i sängen till 9.00! Det var så himla skönt även fast jag bara sov med ett öga öppet då Smilla var vaken redan klockan 06.00 och Max gick upp 07.30. Men de kollade på TV så jag kunde ligga kvar fram tills de begärde frukost 😉

Tur i oturen är också att de är rätt förkylda och jag därför har kunnat motivera dem att vara inne och leka idag och att de inte får leka med sina kompisar en trappa ner. Jag orkar helt enkelt inte gå utanför dörren och orkar inte med tjo och tjim som det lätt blir när de har kompisarna här. De behöver också en lugn dag där de bara går runt i myskläder och inte har några måsten och då blir vi laddade inför imorgon då vi ska vara i Hagaparken hela dagen och fira #Idrottens Dag.

Egentligen hade jag planerat in att vi skulle fira #Nickelodeon dagen på Gröna Lund men som tur var vet barnen inte om det 😉 Så lova att inte skvallra för dem att de missar Dora, SvampBob och alla de andra som är där!

Nu ska jag och barnen göra det vi gillar mest, BAKA! Vi får se vad det blir, jag röstar på kanelbullar men barnen vill ha chokladbollar så kanske blir det både och! Det lovar jag att ni snart får veta 🙂

Om ni inte har några planer i helgen och gillar kaffe så kan jag tipsa om #kaffefestivalen som äger rum på Södra Teatern. Ett kaffeinferno till rykande het musik och det är #Oatly och Kafferosteriet #johan & nyström som anordnar det. Så det är världens första kaffefestival utan komjök då Oatly vill att vi ska testa smakupplevelsen att ha havremjölk i kaffet istället! Gott om man frågar mig då jag var där på pressvisningen igår och fick prova!

 

Kanske har ni lika lite koll på Oatly som mig? Jag lovar att ni kommer att få lära er mer om det märket om ni fortsätter att hänga här på bloggen!
Nu står barnen och trampar bredvid mig och vill börja baka 🙂
Vi hörs!
Kram Annelie