”Att göra listan” växer medan jag är på SPA…

Nu ligger jag efter på min ”att göra lista” igen, förra veckan tyckte jag att jag låg bra till men den sista veckan har det hänt så mycket och nu börjar den bli full igen!

Det är ju Designvecka och så många visningar som jag skulle vilja gå på men idag har jag faktiskt tackat nej till alla! Jag behövde en dag hemma vid datorn plus att vi har haft utvecklingssamtal på skolan. Ikväll har vi suttit och gjort läxor, vi har läst böcker och bara myst! Max önskade sig toast till kvällsfika så min gamla toastmaskin plockades fram och jag påmindes om hur gott det är att äta varma mackor! Mums! I fredags tog jag och min kompis Annika en dag på Sturebadet och vi hade det helt underbart! Vi både satt i bubbel (bad) och drack bubbel, gjorde ansiktsbehandling och var med på vattengympa 🙂 En riktigt härlig dag där vi laddade våra batterier.

Så de senaste dagarna har varit helt fantastiska och jag hoppas att de fortsätter så resten av veckan, imorgon ska jag se till att beta av någon punkt på ”att göra listan”.

Kram Annelie