Åter en helg som musikeränka…

Den här helgen har jag varit musikeränka igen eftersom Jocke varit i Provance och spelat med Titiyo.
Helgen har varit fylld med aktiviteter såsom skridskoskola, Star Wars galapremiär och så har vi hunnit med 3 (!) stycken kalas! Så skönt att det är måndag imorgon så jag får vila lite 😉

Det var bara andra gången på skridskoskolan och barnen är fortfarande lite ”Bambi på hal is” men de var ändå modigare den här gången så jag tyckte mig se framsteg! Smilla är ju fortfarande rädd om sin arm så det märks att hon är lite ”hämmad” när hon åker eftersom hon är så rädd att ramla på den igen.

Star Wars festen kunde ni läsa om i förra inlägget och kalasen är väl inget att skriva om mer än att jag märker att barnen börjar bli större då kalasen börjar läggas på kvällstid och det är pyjamasparty som gäller 🙂 Idag var vi dock på Lek & Bus på ett kalas och alltid när man varit på lekland så är man rätt slut när man kommer hem då ljudnivån och leken är rätt intensiv…

Jag har dock fått lite vuxentid på kvällarna då barnen somnat och då har jag satt mig vid tv:n med levande ljus, goda praliner och ett glas vin, det är bästa sättet att varva ner tycker jag!

I helgen är det Laila Bagges vin Ruby Zin som funnits i glaset, ett gott och lättdrucket vin och är en blandning mellan Ruby Cabarnet och Zinfandel. Det ger en len smak av mörka bär, mjuka tanniner, plommon och fat. Vinet är specialproducerat med reducerade halter av histamin och garvämnen så om du är känslig mot rött vin av någon anledning så borde du absolut ge detta vin en chans!

Ikväll kom Jocke hem med massa vin från vingården han spelade på i Provance så självklart var vi ”tvungen” att testa även det vinet plus att vi lyxade till det med god mat… strax därefter somnade han med barnen så nu sitter jag här ensam i natten igen… men det gör inte så mycket för jag tycker att det är rätt mysigt och det känns inte som att jag är ensam för jag har ju er 🙂

Kärlek och god natt!!!

Kram Annelie