Är helt slut men samtidigt spirar det i kroppen!!!

Det gick bra med att fixa lägenheten, Jockes underbara kompis Jocke ställde upp och hjälpte till! Vad skulle man göra utan vänner!?

Är som sagt helt slut men ändå spirar det härligt i kroppen! Jag älskar att fixa i nya lägenheten, solen skiner utomhus och jag har precis varit till frissan och fixat utväxten! På lördag åker jag och Jocke till Österrike och ska bo på 5 stjärnigt SPA-hotell i en vecka så gissa om jag ser fram emot det! Vi behöver verkligen det efter denna påfrestande flyttning. Det var ju inte så länge sen Jocke var sjukskriven för utbrändhet och de sista veckorna har jag märkt hur jobbigt han har haft det för att hinna med allt och jag har varit lite orolig om han ska trilla dit igen så denna resa kunde inte komma mer lägligt!
Imorgon kväll kommer mina föräldrar ner för de ska bo här halva veckan tillsammans med barnen och resten av halvan kommer Jockes föräldrar upp så det kommer inte gå någon nöd på varken barnen eller lägenheten fast vi är iväg.

Nu ska jag till gamla lägenheten en sista gång, ska ta golven en gång till och sen är jag redo att träffa nya ägarna imorgon bitti och ge dem nycklarna. Jocke har åkt iväg på en spelning och kommer hem imorgon kväll så jag får sköta även denna kontraktskrivning själv med hjälp av fullmakt.

Jag ska även iväg på utvecklingssamtal hos Smilla på skolan. Den ska bli spännande för det är Smilla själv som ska hålla i själva utvecklingssamtalet!!! Har hört att de även kör så på vissa andra skolor och jag har väldigt svårt att föreställa mig om hur det kommer att bli så det ska bli en erfarenhet 🙂

Återkommer ikväll, har massor som jag vill blogga om!!!

Kram Annelie