Är det verkligen fredag idag?

Jag har levt i min lilla Living and Room bubbla hela dagen och fick nästan ställa klockan för att inte missa att hämta barnen klockan 15.00 🙂 Med mig hem fick jag även en kompis till Smilla men det var bra för då kunde de underhålla varandra så att jag fick gå in i bubblan en liten stund till 🙂

Presenterade vårt nya husdjur Buddy för dem och de blev jätte kär i honom så det kommer att bli svårt att få ta med mig honom ut på visningarna eftersom de kommer vilja ha honom kvar hemma 😉

Buddy är en ”dörrstopp” men även en cool inredningspryl!

Klockan 17.00 var jag tvungen att gå ur bubblan igen för att utfodra hungriga barn men efter ett samtal till Jocke så kom han hem med pizza till oss så jag slapp laga mat 🙂 Efter maten frågade barnen vad vi ska ha till fredagsmys….. fredagsmys? Är det verkligen fredag idag? Jocke räddade oss igen med barnens favoritgodis ostbollar som han så lägligt köpte ikväll så nu har jag också äntligen tagit helg, gått runt och tänt en massa ljus i lägenheten och nu har vi krypit upp i soffan och kollar på Wild Kids på tv:n…. kanske dags för ett glas vin också, – älskling…..!

Önskar er alla en mysig fredagkväll!

Kram Annelie