Ändrade planer!

Idag skulle jag och barnen ha varit i Hagaparken klockan 9.00 för att träffa Prins Daniel och resten av hans fina familj. Barnen var nämligen anmälda till Prins Daniels lopp som gick av stapeln idag klockan 10.00. Men imorse när vi vaknade så vräkte regnet ner och det har inte varit det minsta uppehåll sen dess så vi bestämde oss för att bli hemma. Jätte trist men både jag och barnen gillar inte att bli blöta och det går ju inte så bra att springa ett lopp i gummistövlar.

Varje år är Prins Daniel med och arrangerar denna idrottens dag i Hagaparken där barn i alla åldrar får testa på olika idrotter. Det brukar vara jätte trevligt och även Viktoria och Estelle brukar vara på plats men undrar hur många tappra det är där i år? Inte vi i varje fall, vi får satsa på nästa år igen.

Idag blir det nog därför en innedag, vi har lite att pyssla med här hemma då vi handlade lite smått och gott till lägenheten igår som måste skruvas ihop. Jocke tog ett tidigt tåg till Göteborg imorse för ikväll ska han spela på Bingolotto. Så ikväll får ni alla som inte brukar kolla på Bingolotto annars spana in Jocke när han spelar med Irländska sångaren Johnny Logan och Robert Wells. Han skulle förutom att spela keyboard även spela dragspel! Tror att det blir premiär för honom att spela dragspel i Tv:n så slå på TV4 mellan klockan 18.00-20.00 ikväll! Om ni får lust att spela så kan ni köpa lotter här: https://www.bingolotto.se/kop-lotter-har/

Johnny Logan
Husband: Robert Wells
Johnny Logan
Husband: Robert Wells
Kram Annelie