Ändrade planer så nu är det påskfint här hemma!

Idag firade barnen påsk på dagis och de bjöds på påsklunch och de som ville fick klä ut sig. Så här såg mina älsklingar ut när de gick iväg i morse:

Våra påskplaner har ändrats helt! Det var meningen att vi skulle åka upp till Hudik och fira med min familj och fixa i vår stuga men Jocke blir tvungen att åka iväg på jobb i helgen så då stannar vi hemma….. från början kändes det väldigt trist men tågbiljetterna är alldeles för dyra och jag orkar inte köra bilen själv med barnen och nu när beslutet har landat i mig så känns det faktiskt helt ok. Barnen har aldrig firat påsk hemma så för första gången har jag och barnen påskpysslat och jag har letat fram mina påsksaker som legat nerpackat i flera år och nu har vi fått riktigt mysigt här hemma! Påskkärringen hänger i fönstret och vi har köpt påskris, påskliljor och massa godis såklart!

Imorgon kommer dessutom några vänner på middag så det ser vi verkligen fram emot! Barnen och jag har bakat och fixat inför den middagen nu ikväll, skapelserna får ni se imorgon 🙂

Kram Annelie