Ambassadör

Helt otroligt att det är fredag idag igen! Veckorna går alldeles för fort tycker jag, stoppa tiden 😉

Jag kör ju mitt Modifast fortfarande och det går inte med raketfart eftersom jag bara byter ut frukost och lunch men annars äter precis som vanligt men jag har i varje fall gått ner 7 kg på två månader och det tycker jag är jätte bra med tanke på att jag inte tränar så mycket och det är så enkelt med Modifast! Jag ”glömmer” ju ofta bort att äta, eller rättare sagt jag prioriterar annat när jag har bråttom och då är det perfekt att blanda ihop en shake ”to go”!
Kaffedrycken, jordgubbsdrycken och potatis och purjolöksoppan kan jag inte leva utan längre utan får till och med ”cravings” efter dem 🙂

För några veckor sen var jag ju på en återträff för oss ambassadörer och vi blev sminkade och fotade för att vara lite ansiktet utåt i deras Modifast kampanj 🙂 Jätte kul!

Så här såg jag ut då:

Jag kommer absolut att fortsätta med Modifast och jag såg att även Reddville – ni vet företaget som skickar ut gratis tamponger – haft en kampanj med Modifast. I deras senaste VIP-utskick skickade de ut en förpackning med Modifast chokladpudding, bars och en shaker till alla She Social bloggare, lyxigt!
Om du vill prova Modifast så gå in på deras hemsida och ange kampanjkoden REDDVILLE2014 i kassan så får du -10 % på hela sortimentet. Det går även att köpa Modifast på Apoteket!

Oj, nu är jag sen igen! Måste iväg till Fitnessgalan som är på Globen då jag är VIP inbjuden dit! Tack Modifast för att ni finns för någon frukost hinns det ju inte med nu!
Häng med mig på instagram under dagen (niehoffs)!

Kram och trevlig helg!

Kram Annelie