Alla hjärtans dag

Här hemma startade vi Alla Hjärtans Dag med sovmorgon, det var länge sen vi sov så länge hela familjen men det är nog sviterna efter våra förkylningar. Äntligen börjar vi bli lite piggare men är fortfarande lite snoriga och Max är nog den som är mest hängig men jag tror nog att vi orkar med både skola och jobb imorgon.

Vi bestämde oss för att ta en riktig familjedag så vi åkte till Mall of Scandinavia och gick på bio och såg Den gode Dinosaurien. En film jag bloggat om tidigare och har tänkt gå och se hur länge som helst och nu blev det äntligen av och den var helt underbar! Alla fyra älskade filmen och jag kan verkligen rekommendera den till alla som är över 5 år!!!

Sen åt vi lunch på La Pasta Veloce på MoS och hade det jätte mysigt! När vi kom hem så fick jag egentid i badrummet där jag fick lägga mig i ett varmt skumbad med tända ljus och ett glas bubbel! Så himla lyxigt och kan ni tänka er att ingen annan hoppade i! Det brukar annars vara väldigt populärt att hoppa i badet om jag ligger där men idag var det precis som att de förstod att jag skulle få lite egentid även fast de kikade in lite då och då med trånande blickar 😉

Smilla åkte iväg på cirkusgympa och nu ikväll har vi suttit i soffan och kollat på film och ätit massa chokladhjärtan och annat gott. Max har även dopdag idag på Alla hjärtans dag så vi firade även honom lite extra. Här hemma älskar vi nämligen att fira allt som går att fira och det enda vi saknade var svärmors vaniljhjärtan!

Hoppas ni alla haft en fin dag och jag skickar en kram till er ALLA!!!

Kram Annelie