Styling, träning och tandis

Än en gång har tiden sprungit ifrån mig och tyvärr är det bloggen som blir lidande men så blir det ibland. Veckan har bestått av att jag har hjälpt mina vänner att styla deras lägenhet som de ska sälja och det har varit superkul! Ni kan se lägenheten här om ni vill:
https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-ostermalm-stockholms-kommun-karlavagen-1-16305427

Jag har även varit fjärde och sista gången till tandläkaren och lagat min tand som jag bet sönder, så nu är jag 10 000 kr fattigare så det blev en dyr godisbit jag åt! Gick till en ny privat tandläkare den här gången och han var helt ok men jag hoppas att det dröjer till nästa gång jag behöver gå dit!

Sen har det som vanligt skjutsats till tennis, pingis, dans och cheerleading och läxorna har börjat ramla in för barnen. Terminen började lugnt men nu har allt börjat komma igång och snart börjar även Nationella proven! Det har även varit skolfoton, föräldramöten och utvecklingssamtal i skolan så ni kanske förstår att tiden inte riktigt räcker till. Ikväll har vi varit och hämtat Smilla hos Julia inne i stan för de har som vanligt tränat på sitt uppträdande och vi avslutade veckan med ett glas vin och kasslergratäng! Ser fram emot att det är måndag imorgon, veckans lugnaste dag!

Kram Annelie