1500 Swarovski kristaller

Tänk vad det är bra att fylla 40 år ändå!!! Ok att man blir ”tant” men det är det värt eftersom jag fått så många fina presenter!!! Igår blev jag återigen firad och den här gången av Jockes familj här nere i Skåne. Högst upp på min önskelista har det stått iPad och iPhone och iPad fick jag ju av min familj på min födelsedag och igår fick jag bidrag till en iPhone!!! Tjohoo, äntligen börjar jag komma i kapp med teknikens under 😉 jag har levt i ”småbarnsmammaträsket” i över 5 år nu och har helt kommit ifrån flashiga teknikprylar. 

Nu har jag suttit och googlat på iPhones för att försöka hitta det jag vill ha och jag tror att jag vet men får åka in till ”stan” någon dag. Jag har även googlat på snygga skal och hittade ett jätte snyggt!!!

Grejen är den att det här skalet kostar nästan 10 000 kr och det är ju nästan dubbelt så mycket som själva telefonen! Skalet är indränkt i 1500 Swarovski kristaller och designat av CrystalRoc….

Smilla blev också firad igår och fick många fina presenter, likaså Max såklart, annars är det ju oerhört orättvist tycker Max om inte han får presenter också 🙂

Kram Annelie