1 september och sommaren är slut!

Idag fick jag hoppa över två event igen men det gör faktiskt inte så mycket för jag tycker just nu att det är så mysigt att gå runt här hemma i min one piece, lyssna på bra musik och ha massa tända ljus överallt! Jag älskar att ha det städat och fint hemma och just nu känns nästan allt iordning, bara i förrådet som det är kaos. Vi saknar såklart Jocke jätte mycket men nu är det bara två dagar kvar tills han kommer hem igen. Han kommer att jobba extremt mycket hela hösten och vintern så det är väl bara att vänja mig att han kommer att vara borta mycket framöver också.

Idag har jag även varit duktig och beställt fotoböcker! Det har tagit nästan hela dagen att göra ett helt år men så skönt att jag snart är i kapp. Hade en värdekod från Japan Photo som snart går ut så därför började jag med en fotobok men sen när jag ändå var igång så blev det 6 till!!! Jag skulle behöva göra några ytterligare men det får bli en annan dag. Längtar tills jag får hem dem och kan sitta och titta i dem med barnen och minnas tillbaka…

Nu är klockan över midnatt igen och jag måste gå och lägga mig, kom på att det är den 1 september imorgon och det betyder att vi behöver nytt boendeparkeringsmärke. Jag har glömt att köpa det så jag hoppas ingen p-vakt dyker upp inatt eller imorgon bitti.

1 september, shit! Nu är sommaren slut 🙁

Kram Annelie