1 dag kvar!!!

På fredag flyttar vi!!! Gissa om det ska bli skönt för just nu kryssar vi bland flyttkartonger här hemma och vi får knappt plats! Det mesta är nedpackat så det är så skönt och på fredag kommer syrran och hennes man och hjälper oss att flytta. Så himla snällt av dem men de vet nog inte riktigt vad de gett sig in på, de får nog en chock när de ser alla flyttkartonger 😉 Men å andra sidan så ska de också snart flytta så då får vi åka upp och hjälpa dem också, tjänster och gentjänster!

En sak som jag är lite besviken på mig själv för är att jag inte rensat så mycket som jag hade tänkt. Jag har en massa skönhetsprodukter som säkert är gamla och borde kastas, jag har 20 par jeans där jag säkert ”växt ur” minst hälften och jag som nästan aldrig bär jeans borde göra mig av med alla utom kanske två par men jag orkar inte så allt får hänga med till nya lägenheten tyvärr. En annan sak som är onödigt att släpa och som är TUNGT är ju böcker och tidningar och inte ens de har jag hunnit gå igenom. FY på mig!!!
Sen allt man har i frysen och i skafferiet, jag och Jocke bestämde för två veckor sen att vi inte skulle handla något mer än det nödvändiga och istället äta upp allt det vi har men ändå så har det inte minskat någonting, till och med allt godis är kvar!!!

Nä, nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova, drack kaffe sent ikväll plus att det är fullmåne! Ingen bra kombination :-/
Kom även på att jag inte lagt ut receptet på kakan som jag bakade så det kommer i nästa inlägg!

God Natt!

Kram Annelie