Ystad Saltsjöbad

Jag älskar att läsa bloggar men brukar hålla mig till ca. 10 stycken som jag följer dagligen. Det senaste året har det varit 80 % bröllopsbloggar men nu när jag har gift mig känns det inte lika roligt längre att läsa dessa bloggar så därför vill jag uppdatera mig och börja läsa nya fräscha så kom gärna med tips!!!

Jocke ringde precis, han är med Rhapsody gänget i Ystad ikväll och de bor på Ystad Saltsjöbad, samma härliga hotell som jag bodde på för 2 veckor sen när jag var på konferens med Living and Room.  Där var så himla vackert, alldeles vid havet, underbara varma källor och inredningen överallt på hotellet var exakt i min stil! Åh, längtar tillbaka!!!

Jag var ju alldeles nygift när jag var där och tankarna vandrade ofta och gärna tillbaka till bröllopsdagen. Det lustiga var då att just jag fick en potatis i form av ett hjärta!

Kram Annelie