WALK4SMILES

Förra veckan var jag inbjuden av min bloggkompis Malin Tilja till ett frukostevent med Operation Smile. Malin föddes själv med läppspalt och då Operation Smile arbetar med att resa runt i världen och operera barn som föds med läpp-, käk eller gomspalt så har Malin valt att engagera sig i projektet. Barn som föds med detta har svårt att äta och tala och många tvingas leva isolerade och många dör av undernäring. Bilder lånade av Malin Tilja.

Även MAM var på plats och visade upp sina nappar som de tillverkat i samband med kampanjen och 2 kronor av varje såld förpackning går till projektet. Napparna finns i tre olika förpackningar och finns att köpa i nästan alla livsmedelsbutiker.

Mellan den 3-13 maj kommer det att pågå en kampanj som heter #WALK4SMILES då kan man följa Operation Smiles medicinska uppdrag i sociala medier som just då är i Madagaskar och hjälper barn där. Många barn behöver gå flera mil för att komma till läkarteamet så därför heter kampanjen #WALK4SMILES och för att stödja kan DU ta en promenad för dessa barn och lägga upp en bild på sociala medier med #WALK4SMILES och gärna utmana andra att göra likadant!

Kram Annelie