Visningar och VAB

Det blev VAB idag :-/ Max har hostat hela natten och han är snorig så nu sitter vi i soffan och han försöker lära mig spela Angry Birds på iPaden. Jag gillar inte att spela spel så han blir frustrerad på mig för att jag inte är så taggad 😉

Jag ska iväg till Nyköping idag på en visning, en bit att åka men eftersom jag har fått två avbokningar den här veckan så känner jag att jag måste ta den. Men med vår nya bil så ska det bli en fröjd att åka så långt 😉
Jag måste sticka vid 15.00 så då kommer Jocke hem och byter av vabbandet.

Imorgon ska jag till min kompis Liza på visning, det ska bli super mysigt! Vi har pratat om det ända sen jag började sälja för 3 år sen och nu äntligen ska det bli av! Mitt jobb känns nästan aldrig som ett jobb utan mer en hobby att få prata om inredningstrender och få visa upp snygga grejer. Så när man har visningen hos en kompis så känns det absolut inte som ett jobb för då pratar man ju så mycket om annat också!

Kram Annelie