Vinnare och proffsfotograf

Idag tänker jag lägga upp en ny tävling till er men kom på att jag inte presenterat vinnaren från den förra tävlingen där en av er vinner en Kärcher fönsterputs. Så nu säger jag grattis till:
Jessica Falk!!!
Hoppas att du blir nöjd med din fönsterputs och vi vill se resultat i din blogg 😉

Den nya tävlingen kommer upp under dagen och då är det 3 stycken som kan vinna så jag hoppas att ni är många som tävlar! Jag ska strax iväg och äta lunch på en båt här i Stockholm och efter det ska jag möta upp några vänner på ett glas vin innan vi ska på Shine – 4goodkväll på Rival. Ser verkligen fram emot en härlig dag!

Sitter och går igenom en massa bilder och hittade denna bild som fotograferades av fotograf Cecilia Pihl en väldigt kall och blåsig dag i februari. Kul att ha fina bilder på mig och Jocke, känner att det snart är dags även för en familjefotografering där barnen får vara med för nu var det länge sen.

Ha en toppen dag så hörs vi snart igen!

Kram Annelie