Vill du susa fram i en BMW på Stockholms gator?

Nu har jag i samarbete med DriveNow startat en tävling på instagram (niehoffs) där en av er kan få köra en ny toppmodern och förstklassig BMW i 100 minuter i Stockholm! Under dessa 100 minuter får du köra så mycket du vill med fri bensin, fri parkering och ingen bilskatt eller försäkringar tillkommer!

Konceptet heter DriveNow och passar perfekt för den moderna människan i Stockholm som vill ha flexibilitet utan att äga en egen bil. DriveNow ägs av BMW och SIXT. Bilarna finns utspridda inom verksamhetsområdet och rör sig med kunderna så möjligheten att även köra enkelresa är möjligt!

För att få tillgång till bilparken så behöver du registrera dig online på hemsidan
https://se.drive-now.com/ och ladda ner en app. Tre dagar efter registreringen får du hem ditt kundkort och då är du redo att börja köra. Kundkortet fungerar som en nyckel till alla DriveNow bilar och kan användas för att öppna och låsa bilarna. I appen ser du vart din närmsta bil finns och du reserverar den kostnadsfritt i 15 minuter men du kan även spontant hoppa in i en ledig bil på gatan. Du betalar för den tid som bilen är i användning och kan därefter avsluta användningen genom att parkera bilen gratis där parkering är tillåten.

Allt ingår! Kostnader för bränsle, parkeringsbiljetter, bilskatt och försäkring är inkluderade i DriveNow-priset. Alla bilar tankas, städas och servas regelbundet. Bilarna har även permanent parkeringstillstånd.

Visst låter det helt fantastiskt? Skynda dig in på Instagram och tävla!
https://www.instagram.com/niehoffs/?hl=sv

Kram Annelie