Vill du ha städhjälp?

När vi flyttstädade så hade vi ju hjälp av Helpling men vi gjorde ju också mycket själva. Jag satte te.x. en Kärcher Ångrengörare i Jockes hand och sen var han inne och städade badrummet i tre timmar!!! Ha ha… så fort man sätter en maskin i männens händer så är det helt plötsligt ok att städa tycker de så detta är ett hett tips 😉

Kärcher ångtvätt dödar 99,99 procent av de vanliga hushållsbakterierna och det enda som behövs är en liter vanligt kranvatten då det producerar hela 1700 liter ånga! Alltså inga som helst kemikalier vilket gör att det inte bara blir enklare utan skonar även miljön!!!

Den stora skillnaden med att städa med ånga är att man slipper gnugga sig svettig med en trasa full av bakterier och kemikalier. När ångan lämnar munstycket så har den en temperatur på ca 100 grader vilket gör att smutsen expanderar och enkelt avlägsnas från underlaget tack vare ångan och trycket.

Den är perfekt att ta bort fett med och kan användas på de flesta underlag. I badrummet rengörs handfatet och badkaret snabbt och enkelt med den medföljande microfiberduken, om det behövs kan kraftmunstycket användas runt kranar, kakel- och klinkerfogar. OM det skulle vara kraftiga kalkavlagringar så kan lite ättika tillsättas och låta verka i 5 minuter på ytan innan du går på med ångan.

Kram Annelie