Vilken höjdpunkt!!!

Idag var jag bjuden till pressvisning på Gröna Lund, på lördag öppnar de för säsongen och på plats finns en stor nyhet, nämligen världens högsta StarFlyer, slänggungan Eclipse! 121 meter upp slängs man omkring i gungor i 70 km i timmen och känslan är hissnande magisk!

Jag hade bjudit med mig min bloggkompis Pernilla och på plats träffade vi även Jenny. Först tvekade jag att åka och erbjöd mig stå med Jennys barnvagn medan de åkte. När de kom ner så såg de så glada och upprymda ut så jag bestämde mig också för att prova och det var faktiskt inte alls så läskigt som det ser ut…. jo, kanske lite för det blåste så mycket där uppe och det var sjuuuukt högt 😉 Men jag skulle inte tveka att åka om den!

Kolla in den här filmen som Expressen filmade när de åkte:
Expressen testar Eclipse!
Så rolig att se 🙂

Gröna Lund bjöd också på god frukost och några av artisterna som ska stå på Grönans scen i sommar var på plats för intervjuer. Både jag och Pernilla gillar att åka karuseller och vi hann med att åka allihopa och efteråt var vi rätt möra, man är inte van att åka så här mycket längre 🙂 Men kul hade vi!

Fick även ett VIP kort som gäller för två i sommar så då ska jag bjuda med någon som älskar att åka karuseller, gör du?

Kram Annelie