Vi fick en extra dag…

Egentligen skulle vi åkt hem igår men istället blev vi kvar här hos mamma och pappa! Mäklaren ringde nämligen och berättade att han ville visa lägenheten för några igår så då kände vi att vi lika gärna kunde stanna en natt till så att vi slapp stöka till i lägenheten.

Det var bra beslut att stanna för vi hann göra massor av kul på vår ”bonusdag”. Det visade sig nämligen att vår sjö låg spegelblank så vi satte på oss våra skridskor och åkte en sväng. Barnen tyckte att det var spännande att åka på en stor sjö istället för på en konstgjord bana.

Sen gick vi hem till min faster Britta och fikade, hon bjuder alltid på gott hembakat:

och kvällen spenderade vi hemma hos min bror och hans familj, där fick barnen fler julklappar och vi blev bjudna på glass med varm hjortronsylt och de som inte körde bil fick whisky….(jag utnämndes som vanligt till chaufför).

Sena kvällar har det blivit hela jullovet så det blir svårt att vända tillbaka dygnen fr.o.m. torsdag när skola/dagis börjar igen. Nu är vi i varje fall tillbaka i Stockholm igen och imorgon bitti ska vi försöka att inte sova allt för länge…. Smilla är den enda morgonpigge av oss, vi andra tre kan nästan sova hur länge som helst 😉

Kram Annelie