Våren är här!

Hur underbart är det inte att våren är här?! Jag älskar alla blommor och träd som slår ut och det doftar underbart utomhus och älskar allt fågelkvitter! Jag har städat balkongerna så att jag kan sitta där mot husväggen och njuta av solen och jag har även sått massa frön där små gröna skott börjar titta upp och för första gången har jag även köpt hem några Dahliaknölar! Det ska bli så spännande att se om jag lyckas med dem, en knöl råkade jag vattna så den har tyvärr ruttnat men förhoppningsvis kommer de andra då jag redan sett små gröna “ögon” på dem. Jag är verkligen en vår/sommartjej för det känns som att jag kommit ur min vinterdvala nu och känner hur energin börjar komma tillbaka!

Helst av allt vill jag bara upp till vårt husbygge! Jag älskar att vara där uppe och nu när snickarna är där nästan varje dag så händer det så mycket! Alla fönster är på plats och även innerväggar plus att elektrikern har varit där och dragit elen! Nästa gång vi ska åka upp så ska vi spackla och måla. Vi ska måla både fasaden och inomhus så det blir spännande! Jag har några fina färger i åtanke så jag ser fram emot att visa er dem!

Men det är mycket som händer här hemma just nu också så det är inte så lätt att bara åka upp. Jocke har fått mycket jobb, både spelningar runt om i Sverige och inspelningar i studion. Smilla har sin dans 7 timmar i veckan plus tävlingar på det. Hon träffar även sin konfirmationsgrupp flera gånger i veckan där hon fått många nya vänner så det är kul! Max spelar både innebandy och trummor och nu är det mycket träning inför vårkonserten och en Valborgsparad som de ska gå. Plus att det är jätte många prov så här i slutet av terminen så det blir mycket pluggande också på kvällarna.
Själv så har jag också rätt mycket med allt, får även många inbjudningar till pressvisningar och event men det är ofta grejer som jag får prioritera bort pga tidsbrist. Något som också tyvärr blir lite lidande är denna blogg men följ mig på instagram (@niehoffs) för där händer det lite mer! 😉

Över påsken var vi uppe i fjällen i några dagar så då fick vi lite härlig familjetid!
Sköt om er så hörs vi snart igen!

Kram Annelie