Valborgsmässoafton

Idag är det Valborgsmässoafton och kungen fyller år, jag och Max har tagit helg och precis skickat iväg Smilla till skolan och Jocke till studion. Nu ska vi äta en lång frukost och sen bara mysa i soffan fram till 12.30 för då är det dags att hämta Smilla på skolan och sen ska vi bege oss till Skansen och vara med på ett genrep. Skriver mer om det ikväll!
Ikväll ska vi även iväg till Järvastaden och fira Valborg, kolla på elden, gå runt bland utställarna och Smilla ska uppträda med Music Kidz. Det blir tredje året vi åker dit och det är lagom stort och lugnt för oss barnfamiljer.

Imorgon fredag ska vi åka till Kolmården på deras premiär, det ska bli jätte kul och jag tror att det blir 5:e premiären där för oss så det har blivit en tradition att åka dit 1:a maj varje år. Tyvärr ser inte vädret ut att bli det bästa men vi håller tummarna!

På lördag ska vi bara vara hemma och fixa i lägenheten! Jag ska försöka få Jocke att hjälpa mig att borra upp grejer på väggarna. Det är mycket roligare att visa bilder från lägenheten när det inte ser så tomt och kalt ut!

Önskar er alla en härlig Valborg, kram!

Kram Annelie