Vad önskar du dig i julklapp?

Har du hunnit köpa några julklappar än? Varje år köper vi svenskar julklappar för tiotals miljarder och barnen skriver önskelistor där önskeklapparna kostar hisnande summor.
Är man sjuk i en allvarlig sjukdom kan något så enkelt som att gå, springa eller äta som vanligt vara det man önskar sig allra, allra mest. Idag pratade jag med barnen om det och vi läste några önskningar som några sjuka barn har och Smilla började faktiskt att gråta. Det var inte riktigt min tanke utan jag ville bara att de skulle förstå att vi ska vara glada att vi är friska och att materiella ting inte betyder allt.

Tillsammans med Min stora dag, stiftelsen som uppfyller sjuka barns drömmar har bageriet Bonjour nämligen tagit fram årets önskekatalog. Det var ur den jag läste sjuka barns önskningar för mina barn och där stod det bl.a. om en cancersjuk fyraåring som mest av allt önskade sig att få vara ambulansförare för en dag och Abbe 8 år som drömmer om att få gräva med en stor grävmaskin…

Bonjour vill vara med och hjälpa dessa barn och gör därför om årets lussebullar till önskebullar som är formade som stjärnor. För varje önskebulle som säljs går 1 kr oavkortat till att uppfylla sjuka barns önskningar med Min stora dag. Önskebullarna kommer att säljas på bl.a. ICA, Coop, Pressbyrån och 7-eleven.

Så i år frossar vi i Bonjours lussebullar, eller hur?

Kram Annelie