Vad konstigt det känns!

Men gud vad konstigt det känns!!! Jag är ensam!!! Jag behöver från och med NU och 5 dagar fram bara tänka på mig själv! Jag kommer knappt ihåg hur man gör….. Ikväll kan jag gå och käka middag på restaurang om jag vill, gå på bio, gå på krogen eller sitta och kolla på film hela natten eftersom jag kan sova tills jag vaknar av mig själv imorgon! Jag behöver inte krångla med barnvakt och sen stressa hem till barnen för jag har inga barn hemma!

Idag efter skolavslutningen så åkte barnen nämligen tåg tillsammans med min pappa upp till Hudiksvall för de ska spendera sin första tid på sommarlovet där uppe hos sin mormor och morfar. Eftersom jag och Jocke är bjuden på en 40 års fest på lördag och barnvakter inte växer på träd här i Stockholm så var det en perfekt plan men samtidigt så kommer jag att sakna dem så mycket!!! För ett år sen var jag också ifrån dem i en vecka men då var jag i Kina med Jocke så tiden gick ändå rätt fort men att bara vara hemma i 5 dagar utan mina hjärtan vet jag inte hur det ska gå….. jo, jag tänker ställa in mig på att det kommer att gå toppen och att både Jocke och jag behöver den här egentiden! Jag tänker städa här hemma och sen njuta av tanken att det ser likadant ut efter en timme, jag ska tvätta all tvätt i tvättkorgen och sen njuta av att den inte blir full direkt, diska undan all disk och sen leva på mina goda shakes som inte ger någon disk plus att Jocke ska få bjuda ut mig på middag någon kväll 😉

Jag ska förstås också jobba undan alla mina mail och skriva alla mina blogginlägg som väntar på att få skrivas men mitt största problem kommer typ att vara om jag ska välja vitt, bubbel eller rosé på kvällarna i tv-soffan och vilken inredningstidning jag ska börja läsa först 😉

Jag borde ta tag i jobbet redan nu men ska bara unna mig ett glas rosé ute på balkongen i solen först innan den försvinner! Jag har investerat i en hel bag in box så att jag ska klara mig hela veckan 😉

 Återkommer snart med ett inlägg om dagens skolavslutning!

Kram Annelie