Nu är äntligen beställningen av nya kollektionen gjord, åh vad jag längtar tills den kommer!!! 🙂
När vi var nere på teamleader kick off i Skåne så blev vi en kväll bjuden på en helt fantastisk middag, jag älskar att testa nya smaker med varandra och den sensation som sker i munnen när dessa nya smaker ”gifter” sig med varandra är helt fantastisk tycker jag. Mer gourmet mat till folket!!!! 😉
Tänkte dela med mig av menyn på denna 4 rätters middag:
Förrätt: Kalvtartar, svamp, parmesan, kastanje och pepparrot.
Vin: 2006, Barbera ´d´Alba ”Superiore”, Piemonte, Italien.
Varmrätt:
Duo av Anka, jordärtskocka och lakrits.
Vin: 2008 Bolgheri Rosso, Toscana Italien.
Dessert:
The Lodge Tiramisu
Vin: 2004 Merlot Eiswein, Rheinhessen, Tyskland
Skånsk Ost, knäckebröd och marmelad.
MUMS FILIBABBA!!!!