Annelie Niehoff

  • Inredning
  • Familj
  • Mat/dryck/bak/recept
  • Mode/skönhet
  • Kontakt
Lifestyle

Ugnspannkaka med krispig sallad

februari 4, 2013 by Annelie

Idag blir det ugnspannkaka här hemma! Enkelt och gott när fantasin tryter.

Ugnspannkaka, 4 port
3 ägg
8 dl mjölk
1/2 tsk salt
4 dl vetemjöl
1 paket bacon

Knäck äggen i en bunke och vispa dessa
tillsammans med hälften av mjölken. Tillsätt mjöl och salt och vispa
ihop till en slät smet. Vispa ner resten av mjölken och låt stå och svälla.
Skiva baconet och lägg i en långpanna och förstek i ugnen på 225 grader i ca 10 minuter. Häll sedan över pannkakssmeten och grädda i ytterligare 20-30 minuter.

Till pannkakan serverar vi lingonsylt eller jordgubbssylt och en krispig sallad på rivet äpple och morötter.

Kram Annelie
Posted in: Niehoff Tagged: Mat/Bak/Recept, Mat/Dryck/Bak/Recept, recept

Jag heter Annelie Niehoff och bor i Stockholm. I denna blogg skriver jag om mitt liv som stylist och influencer. Förutom inredning så älskar jag att baka, laga mat och umgås med min familj. Kontakta mig gärna för samarbeten, jag har F-skattsedel.

E-mail: annelieniehoff@gmail.com